2009. augusztus 6., csütörtök

válasz

arra, hogy miért nincs ott zene. abban a bejegyzésben, amiben leírtam mit határoztam el. megmondom neked Apa,miért nincs ott zene. azért nincs mert abból sose fogok megélni. ne hidd kérlek, hogy nem szeretek csellózni. szeretek. lehet, hogy kételkedsz, mert nem akarok a zenei suli után zenével foglalkozni. de ne tedd. bízom abban, hogy a suliban majd találok magamnak 2 jó hegedűst, és egy brácsást akikkel majd zenélhetek, akár a suli után is. de nem. főállásban nem akarok zenész lenni. tudom, hogy szép élet a zenészélet, meg nyugis. de van még egy álmom; az, hogy gyógyszerész legyek.

nem fogok lemondani erről. arról se, hogy életem végéig zenélni fogok. otthon a családnak fogok. fogok nektek is. mindenkinek, aki kéri. de gyógyszerész leszek. vagyis szeretnék lenni. 

és a zene. a zene mindig is az marad ami eddig volt. egy gyönyörű dolog az életemben, amit imádok csinálni; és imádni is fogok. hiába nem hiszed el Apa; hiába nem érted meg, miért megyek el pestre egy zenész iskolába. rosszul esik a kérdés, hogy MINEK?

tudod minek? tudja egyáltalán bárki is, hogy minek?

mert szeretek zenélni. akárhogyan nem hiszitek el. 

szeretek.

Nincsenek megjegyzések: