2009. szeptember 6., vasárnap

tüntess.

ki hitte volna, hogy ezek mind egyformák? tompika se jött volna ki, viktorkától akkor minek vártuk el? elmegyek én tüntetni nem arról van szó, de ebben a városban sajnos még azt se lehet rendesen, mert még az aki miatt tüntetünk az se jelenik meg; akitől meg segítséget várunk; na az meg végképp nem. na persze, tompika minek is jönne ki a fujjoló tömeg elé, félnék én a helyében nehogy eltaláljon egy tojás. viktorka meg elslisszol hátul, ezaz, ez a jó magyar mindenen segítünk felmozdulás; aztán ilyenkor már azt se lehet eldönteni, hogy melyik párt a jobb; gyakorlatilag egy az országot szedi szét, egy meg egy iskola tanulóközösségét. mi meg aztán harcolhatunk, sztrájkolhatunk, tüntethetünk, úgyis ezek mind a markukba röhögnek; idióta gyerekek, ezt nektek, nem törünk meg. na de; mi se. nem ám. voltak itt most diákok, szülők, tanárok, öregek és fiatalok, mindenki egyet akart, azt az egyet meg senki nem kapta meg, ezért mindenki elhúzott káromkodva vasárnapi ebédet főzni, mert ha már ekkora szemét esztergom polgármestere; meg viktorka is; akkor minek koptassuk az utcakövet; éljen a vasárnapi nyugalom.
azért elmentem én is, miért ne; volt iskolám, elég sok minden köt még oda, fog is kötni még nagyon sokáig; ha oda járnék még mindig, foggal körömmel harcolnék a tömegben, haha. de nem oda járok, bunkó pesti lettem, bunkó jelző nélkül, és pesti megállapítás nélkül; de persze ezt elhitetni nehéz; ha már 5napomat a hétből úgyis ott töltöm állítólag európa egyik legszebb fővárosában. amúgy ez kérem tévedés, hiába mond bárki bármit, nem ez erópa legszebb fővárosa; ez egy nagy szar, hangos az autópálya; egyetlen előnye az hogy hamar jön a metro, meg nem késik a busz. vagyis lehet hogy késik, de itt menetrendet felesleges nézni, úgyis jön valami alapon, simán 20percen belül eltalálsz a célig. kivéve ha a rimaszombatiról újpestre akarsz menni, mert az messze van, és nem 20perc. de hagyjuk ezt.
azért szólnék még arról is, hogy ma mennyi dolgom van, például kell még egy kicsit tanulnom, és fel kell még vergődnöm pestre; azt hiszem azt az ötös vonattal fogom megoldani, jó az jóaz; csak utána pesten se szenvedjek amiatt, hogy a 139es nem jön 5percen belül.
na távozom, kicsit beszélgetek Anyáékkal meg bekeverem a muffint, mert sütök a lányoknak.

majd még délután indulás előtt jelentkezem.
pá:)

Nincsenek megjegyzések: